Echipamente de protecție laser

Oferim o gamă largă de echipamente de protecție laser, concepute pentru a asigura siguranța maximă în timpul utilizării tehnologiei laser. De la ochelari și ecrane de protecție, până la îmbrăcăminte specializată, toate produsele noastre respectă cele mai stricte standarde de siguranță și calitate. Asigurați-vă că echipa dumneavoastră lucrează în condiții de siguranță optimă cu echipamentele noastre de protecție laser.

Ochelari de protecție laser

Ochelarii Laser Safety World© sunt fabricați din policarbonat (cu excepția modelelor p/n CDE și p/n ADEF-D5T90, care sunt fabricate din sticlă), conform standardelor europene de siguranță la laser EN207, și oferă un nivel ridicat de protecție împotriva radiațiilor laser. Cu o densitate optică mare (OD) și o transmitanță a luminii vizibile (VLT) ridicată pentru lentilele sale, ochelarii nu au distorsiuni optice și nu se zgârie ușor. Ochelarii Laser Safety World© sunt utilizați pe scară largă în multe domenii: fabricarea laserelor, cercetare științifică, sisteme de aliniere laser, facilități medicale și cosmetice.

Viziere de protecție laser

Vizierele Laser Safety World© sunt concepute pentru a oferi protecție feței și ochilor în activități care necesită o acoperire mai mare decât cea oferită de ochelarii de protecție laser, de exemplu, o mașină de sudură cu laser portabilă. Această vizieră dispune de o bandă ajustabilă cu clichet pentru o potrivire personalizată. Fabricată din nailon durabil și cu o fereastră de vizualizare conformă cu standardele de siguranță la laser EN207. Acțiunea pivotantă permite utilizatorilor să ridice viziera în timp ce o poartă.

Cortine de protecție laser

Cortinele Laser Defender® oferă protecție de nivel înalt împotriva radiațiilor laser și îndeplinesc cerințele de siguranță pentru lasere de clasa 4. Împărțite în două serii, Laser Defender și Laser Defender Pro, cortinele Laser Defender® sunt testate conform standardelor de siguranță la laser GB 7247, IEC 60825 și EN60825. În plus, conformitatea cu sistemele de acreditare CMA și CNAS, integrate în recunoașterea mutuală internațională, asigură respectarea standardelor CE și îndeplinirea cerințelor pieței europene. Utilizate pe scară largă în prelucrarea laser, industria militară, semiconductori și facilități medicale, cortinele Laser Defender® sunt foarte apreciate de utilizatorii lor.

Bariere de protecție laser

Construite din panourile patentate Laser Shield 4005™ și cadre de aluminiu, barierele Laser Knight® sunt concepute pentru protecția laserelor de nivel kilowatt, în special pentru laboratoarele cu lasere de mare putere, atelierele de prelucrare cu laser și dispozitivele laser, având caracteristici de protecție de nivel înalt și flexibilitate. Barierele Laser Knight, lansate pentru prima dată în 2019, au obținut cu succes brevetul de invenție în 2022. Acestea sunt primele bariere de protecție laser cu drepturi de proprietate intelectuală independente din China.