Tablă de adaos (bailagăr) și produse debitate din tablă subțire

Cu ajutorul tablelor de adaos (bailagăr), alinierea axelor precum și alte sarcini de nivelare devin mai ușoare și mai economice. tablele de adaos pe care le comercializăm sunt fabricate din materiale de înaltă calitate și sunt disponibile într-o gamă largă de dimensiuni, putând fi utilizate pentru orice tip de utilaje.

Avantajele utilizării tablelor de adaos:

  • Economii de costuri: Materialele de adaos pre-tăiate sunt de patru ori mai eficiente decât cele realizate manual. Gândiți-vă cât timp necesită găsirea grosimii și materialului potrivit pentru a face o șaibă de distanțare. În plus, desenarea, tăierea și șlefuirea implică costuri semnificative. Este mult mai simplu și mai rapid să selectați de pe raft șaiba de distanțare cu grosimea și dimensiunea dorită.
  • Economii de timp: Puteți dedica mai mult timp producției și eficientizării fabricii.
  • Depozitare ușoară: Șaibele de distanțare pre-tăiate pot fi depozitate ușor, facilitând astfel utilizarea rapidă și inventarierea exactă.
  • Loc de muncă mai sigur: Utilizarea șaibelor de distanțare face locul de muncă mai sigur, reducând numărul de răni cauzate de tăiere și instalare. Pentru siguranță maximă, fiecare șaibă are colțurile rotunjite și șlefuite.
  • Gama largă: Șaibele de distanțare pre-tăiate sunt disponibile în multe dimensiuni și grosimi, detaliile fiind rezumate în tabelul de mai jos.