Reparații sisteme optice laser

Din 2019, suntem parteneri certificați ai Precitec GMBH, producător german de sisteme optice laser. Avem stoc de consumabile și piese de schimb, despre care vă rugăm să întrebați în prealabil în cazul unei comenzi.

Reparațiile pentru aparatele Procutter 2.0 si ProCutter Zoom 2.0 se efectuează în atelierele noastre din Carei sau Arad.

Procutter 2.0

Noua generație ProCutter 2.0 impresionează prin performanțele crescute și noile sale funcții de automatizare. Mai rapid, mai simplu, mai eficient, mai durabil – așa funcționează tăierea cu laser în noua generație, datorită numeroaselor îmbunătățiri. Unul dintre principalele motive este fluxul de gaz de tăiere complet reproiectat. În plus, fiabilitatea și performanța au fost perfecționate – până la o putere maximă a laserului de 30 kW. Există posibilitatea schimbării automate a duzelor. Designul compact a fost păstrat, împreună cu tehnologia extinsă a senzorilor, care a fost îmbunătățită pentru o funcționare și mai sigură.

ProCutter Zoom 2.0

Noul ProCutter Zoom 2.0 este capul de tăiere perfect, potrivit pentru orice aplicație. Cu o putere maximă a laserului de 12 kW și un zoom între 1,2 și 4,0, generează un fascicul perfect pentru tăierea tuturor materialelor, indiferent de grosime. Combinat cu fluxul de gaz de tăiere complet reproiectat, se obțin rezultate de tăiere excelente – atât în ceea ce privește calitatea, cât și viteza. În plus, sunt disponibile două pachete tehnologice opționale, PierceTec și CoolTec, care permit perforarea automată și tăierea stabilă și durabilă a oțelului moale. Pe scurt, ProCutter Zoom 2.0 oferă performanță maximă și flexibilitate în cel mai mic spațiu.